BERERO - A Bold Step Forward

  De ziua Romaniei venim cu o surpriza mult asteptata.
  Cei 6 ani de Berero vin la pachet cu mii de beri romanesti livrate in toata tara, dar era normal sa nu ne oprim aici.
  Stim ca urmeaza multi altii cu si mai multe beri bune, de data aceasta nu doar din Romania.

  Poate ati observat ca in ultima vreme pachetele speciale au inclus diverse beri din afara tarii. Acum trei ani am facut in luna martie un pachet impreuna cu cei de la Mikkeller Bucuresti, iar anul acesta, cand am lasat cele doua variante de abonamente, am creat pachetul FOARTE SERIOS cu trei beri straine, diferite in fiecare luna. Chiar si advent calendarul a avut 6 producatori din afara tarii.
  Fara sa o mai lungim, incepand cu 1 decembrie, pe Berero.ro vei putea gasi si beri internationale. Vom migra usor, usor toate berile disponibile pe www.hopsclub.ro si in viitorul apropiat vei gasi din ce in ce mai multi producatori internationali. O sa iti placa!

  degustareDaca te intrebi de ce am facut asta, raspunsul e simplu. Pana si noua ni se parea obositor sa mergi pe mai multe site-uri si sa comanzi.
  De acum totul va fi mai simplu, toate berile se vor afla intr-un singur loc si va fi mai usor si mai ieftin de comandat.

  Ce se intampla cu Hopsclub? Acesta va deveni o platforma online de B2B; asa ca daca vrei sa iti deschizi un bar, cafenea, bistro sau restaurant, suntem alaturi de tine cu oferte de bere la pret de distribuitor si consultanta pentru meniul de bauturi.

  PS: nu uita ca in cazul in care ai un eveniment privat, berile reci si sunt gata de servire.

  Link in comentarii.


  Taguri:

  Comentarii