Descriere
Kofi Ti reinterpretează socata clasică. Socata cu zvâc are o rețetă originală ce inglobează câteva produse naturale românești - socul și oțetul de caise - alături de scoarța de cinchona (arborele de chinină), cardamom și lavandă. O explozie de gusturi și arome.
SIROP DE SOC PÂRÂUL FURNICII
Florile de soc culese de sătenii din Bunești în primele zile de vară sunt infuzate la rece pentru trei zile în atelierul de la Părâul Furnicii de către Sorin Neculae.
OȚET DE CAISE CERBUL ACRU
Produs la Fabrica de Oţet Slatina, cu tradiţie din anul 1970, oţetul premium de caise Cerbul Acru este obţinut prin lentul proces de fermentare naturală în acetătoare de lemn.
Pentru pasionații de Socată cu zvâc am creat DUZINA
INGREDIENTE: apă filtrată, sirop de soc de la Pârâul Furnicii (apă, flori de soc, zahăr, lămâie, acidifiant: acid citric), sirop de cinchona (apă, scoarţa copacului de chinină, zahăr, acidifiant: acid citric), oţet din vin și caise de la Cerbul Acru, lavandă, cardamom, dioxid de carbon.
Conţine chinină naturală.
NOTĂ
Produsul este ambalat în cutii de 12 sticle. In măsura posibilităților și din motive logistice, vă rugăm să comandați un multiplu de 12 sticle. Nu este niciun fel de problemă dacă faceți un mix între diferitele sortimente de băuturi, atât timp cât se menține totalul ca multiplu de 12. Vă mulțumim!
Declaraţie nutriţională
Pentru 100 ml: valoare energetică 171 kJ / 41 kcal, grăsimi 0,26 g, din care acizi grași saturaţi 0 g, glucide (carbohidrați) 9,5 g, din care zaharuri 8,7 g, proteine <0,12 g, sare 0 g.
Bautura fara alcool.