Descriere
O colaborare indrazneata intre Oriel si Bereta Timisoara, un gose maturat in butoi de stejar timp de 11 luni. Brasata cu rabdare din malturi de orz si grau, fulgi de grau, seminte de coriandru, hamei german, sare de Himalaya, acrita in kettle cu Lactobacillus Helveticus si fermentata cu o drojdie lichida de tulpina britanica. Prima impresie este data de culoarea aurie, cu bule elegante si caracteristici asemanatoare sampaniei, cu o explozie de arome de petale de flori, vanilie, zmeura si stejar toastat. Gustul este intens, cu note acide, sare, limetta, biscotti, dulceata lemnoasa, tarta de zmeura si fulgi de piper usor picanti, creand un amalgam magnific. Un postgust intens care persista pe palat, lasand un final dulceag, usor citric. Aceasta bere a fost maturata timp de 11 luni, intr-un butoi de stejar de 190 litri. Refermentata si maturata in sticla, ea poate fi pastrata o perioada indelungata, dezvoltandu-si caracterul in timp.
SERVIRE: 10 ºC – 12 ºC IN PAHAR CU PICIOR. ALATURI DE: BRANZETURI DE CAPRA, SCOICI SAINT JAQUES, FRUCTE DE MARE, THAI CURRY.
Cantitate 330 ML
ABV: 7%
IBU: 12
SRM: 3.5