Metode de plata

Berero (berero.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 


Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii catre comisionarul (compania de curierat) care efectueaza livrarea. 

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Netopya - www.mobilpay.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru moment, sistemul www.mobilpay.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele berero.