Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Berero (berero.ro)

Site-ul Berero (berero.ro) este operat de societatea Star Conf Aja SRL, cu sediul in Str. Ana Ipatescu, 7, Arges, Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J3/928/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Berero (berero.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Berero (berero.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Berero (berero.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Berero (berero.ro)nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Berero (berero.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Berero (berero.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Berero (berero.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Berero (berero.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@berero.ro

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani


Berero.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in site-ul www.Berero.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

 

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile

 
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de declaratii de conformitate/garantie ale producatorilor. Berero.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Berero.ro respecta garantia legala de conformitate si garantia comerciala. Aceste garantii oferite de Berero.ro nu pot depasi garantiile derivate din declaratii de conformitate/garantie oferite de producatorii insasi. In cazul unor neconformitati fara echivoc la livrare si care pot fi constatate fara a afecta continutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: eticheta, timbre fiscale, ambalaj, s.a.) Berero.ro isi asuma obligatia de a inlocui produsul / produsele astfel constatate.

 

Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.berero.ro. Politica de preturi

 

Star Conf Aja SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.berero.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare. Star Conf Aja SRL este o societate platitoare de TVA.

Star Conf AJA SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/deteriorarii produsului in timpul transportului, Star Conf Aja SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe prorpria raspundere (va acoperi transportul si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

 

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.berero.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Netopya prin www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

- Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele STAR CONF AJA SRL.

Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopya nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Modalitati de transport

Berero se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Berero va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

 1. In Romania
 1. Livrare in Bucuresti - maxim 24-36 h de la comanda, Livrare in maxim 2 zile:
  • Intre 0 si 99 RON - 15 RON;
  • Intre 100 si 299 RON - 10 RON;
  • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON.
 2. Livrare in judetul Ilfov - se face exclusiv prin intermediu firmelor de curierat cu care colaboram

IMPORTANT: Comenzile cu livrare in Bucuresti pot ajunge de multe ori sa fie livrare in aceeasi zi.

 1. Livrare in weekend - Livrare in zilele de sambata si duminica, dupa orele 12:00, doar in Bucuresti si Ilfov:
 • Intre 0 si 499 RON - 35 RON;
 • Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 RON.
 1. Curierat: Cargus (1-3 zile), Livrare in 1-3 zile lucratoare, Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
 • pana in valoarea de 99 RON a comenzii - 15 RON;
 • intre 100 si 299 RON - 10 RON;
 • peste 300 RON - gratuit.

  Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs: + 5 RON
 1. Easybox (by Sameday) - metoda de livrare ce consta in ridicarea personala din lockerele Sameday. Se selecteaza lockerul din zona in care se doreste ridicarea, clientul primeste un mesaj cu un cod pentru deschiderea acestuia. 

   Cost livrare:

 • 10 RON - comanda pana in 299 RON;
 • 0 RON - GRATIS - comanda peste 300 RON.
 1. FANbox (by Fancurier) - metoda de livrare ce consta in ridicarea personala din lockerele Fancurier. Se selecteaza lockerul din zona in care se doreste ridicarea, clientul primeste un mesaj cu un cod pentru deschiderea acestuia. 

   Cost livrare:

  • 10 RON - comanda pana in 299 RON;
  • 0 RON - GRATIS - comanda peste 300 RON;
 1. Ridicare personala de la sediul nostru din Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 21, Sector 1, Bucuresti. Plata se poate online prin Netopia sau la POS-ul de la fata locului. Nu se accepta plata cash la sediul nostru.

IMPORTANT: Suma de transport afisata pentru comenzile din afara Bucurestiului este informativa si poate suferi modificari. Clientul site-ulului berero.ro va fi instiintat inainte de a-i fi trimis coletul cu privire la suma de transport care sufera aceste modificari.

IMPORTANT: In luna decembrie, fiind o luna in care companiile de curierat sunt foarte aglomerate, pot interveni mici intarzieri (intre 1 si 3 zile) pentru comenzile din afara Bucurestiului.

 

 1. In afara Romaniei:

Bulgaria, Hungary, Greece

DPD Zone 1, Shipping in 6-10 days, Shipping cost calculation by order amount:

 • 0 - 100 RON -> 25 RON (around 5 Eur)
 • 100 - 300 RON -> 35 RON (around 7 Eur)
 • 300 - 600 RON -> 50 RON (around 10 Eur)
 • over 600 RON -> FREE SHIPPING

Austria, Germany, Italy

DPD Zone 3, Shipping in 6-10 days, Shipping cost calculation by order weight

0 kg … 6 kg   →   RON86.00
6 kg … 23 kg   →   RON110.00

23 kg … 35kg   →   RON200.00
35kg … 50kg   →   RON289.00

peste 50 -> RON 350.00

Belgium, Czech Republic, France, Netherlands, Spain, United Kingdom, Poland

DPD Zone 4, Shipping in 6-10 days, Shipping cost calculation by order weight

0 kg … 5 kg   →   RON120.00
5 kg … 20 kg   →   RON145.00

20 kg … 20 kg   →   RON240.00
peste 30 kg   →   RON320.00

Finland, Portugal, Sweden

DPD Zone 2, Shipping in 6-10 days, Shipping cost calculation by order weight

0 kg … 3 kg   →   RON161.00
3 kg … 8kg   →   RON210.00
8kg … 12kg   →   RON248.00

12 kg … 20kg   →   RON289.00
20kg … 30kg   →   RON330.00

peste 30 kg   →   RON450.00

Croatia, Denmark, Estonia, Latvia, Lithuania, Slovakia, Slovenia

DPD Zone 5, Shipping in 6-10 days, Shipping cost calculation by order weight

0 kg … 3 kg   →   RON110.00
3 kg … 11 kg   →   RON200.00
11 kg … 20 kg   →   RON240.00

20 kg … 30 kg   →   RON300.00
peste 30 kg    →   RON402.00

Retur

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.berero.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, ce nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Ioan Mitroi la adresa de mail ioan.mitroi@gmail.com.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.berero.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

Date contact

 

Star Conf Aja SRL

 

Str. Ana Ipatescu, 7, Pitesti, Arges

 

Telefon: 0742326003 (Luni - Duminica 9:00 - 22:00)

 

Email: contact@berero.ro

(timp de raspuns - maxim 24 h - pentru orice fel de sugestie, plangere sau intrebare ce doriti sa o adresati)

 

Numar Registrul Comertului: J3/928/2014

 

CUI (cod fiscal): RO33395233